Har du inden for det sidste stykke tid kigget dig i spejlet, og følt at maven er begyndt at hænge lidt for meget? Kæbelinjen er måske ikke lige så skarp som den har været, og dine inderlår trænger til en opstramning? Du vil sikkert ønske, at du kunne nå det inden sommersolen kigger frem, men den chance er for længst fløjet. Eller er den? Du har måske prøvet at komme i fitness, eller afprøvet smarte slanke piller men uden held. Du står nu overfor en anderledes løsning, som måske kunne være lige dig.

Få det overskydende fedt væk

En anderledes metode som er kommet i brug, er fedtsugning. Fedtsugning er en behandlingsform, som benytter små kanyler til at reducere fedtet væk. Denne løsning er for dig, som gerne vil have et hurtigt resultat, uden at skulle træne alle uges dage i flere måneder. Fedtsugning kan ske flere steder på kroppen, så står du med en kropsdel du ønsker mindre, så kig forbi og læs omkring fedtsugning se hvilke steder på kroppen der tilbydes.

Gør begge dele

En fedtsugning kan hjælpe dit vægttab på vej, men den kan ikke stå alene. Den vil kunne hjælpe med de fedtdepoter som er svære at få væk, eller hjælpe til det sidste stykke af vejen. Fedtsugningen vil dermed ikke kunne stå alene, men den vil hjælpe til en hurtigere proces, og hjælpe med de vanskelige steder på kroppen. Fedtdepoterne på kroppen er nemlig oftest genetiske, og vil derfor ikke nødvendigvis kunne trænes væk.

Hvor længe skal du regne med at det tager?

Hver behandling er individuel, så forløbet vil varigere fra person til person. Man vil oftest inddele forløbet i 3 faser. Første fase er den indledende konsultation, anden fase er behandlingen, og tredje fase er en opfølgning efter behandlingen. I gennemsnit fra første til tredje fase vil der være en tidsstrækning på 6 måneder. Selve behandlingen og udskrivning vil ske samme dag, og der vil kun lægges en lokalbedøvelse.

Lyder dette som noget du kunne være interesseret i, og har du lyst til at vide mere, så hop ind og kig på hvilke behandlinger der tilbydes, og hvilken pris det vil koste. Det vil være en investering for livet, både for dit psykiske- og fysiske helbred.