Motion er godt for kroppen. Motion forbrænder kalorier og styrker kroppen på mange forskellige måder. Rigtigt mange tror, at man kun kan forbrænde kalorier, og styke kroppen, hvis man løber lange ture eller bruge mange timer i fitnesscentret. Dette er dog absolut ikke tilfældet! Hvis du er typen, der ikke nyder en løbetur, eller en tur i motionscentret, findes der en lang række andre aktiviteter, der forbrænder en masse kalorier. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 3 aktiviteter, der forbrænder en masse kalorier.

Roning

Roning er en af de aktiviteter, der for alvor forbrænder en masse kalorier. Uanset om du ror på en romaskine, eller på en robåd på vandet, vil du forbrænde rigtigt mange kalorier på kort tid. Grunden til dette er, at du bruger hele kroppen og dens mange muskelgrupper. Jo flere muskler du bruger i kroppen, jo flere kalorier forbrænder du. For mange er roning en mere overskuelig aktivitet end eksempelvis en lang løbetur eller en hård omgang styrketræning. Vil du gerne forbrænde en masse kalorier på en overskuelig og sjov måde? Så er roning garanteret lige noget for dig!

Fodbold

Vi kommer ikke udenom det; fodbold er en sportsgren, der forbrænder rigtigt mange kalorier. Ligesom med roning, bruger du nemlig rigtigt mange muskelgrupper, når du spiller fodbold. I modsætning til hvad mange andre tror, bruger man nemlig ikke kun benene! Når hele kroppen er i bevægelse, vil man forbrænde en masse kalorier. Du behøver ikke være et fodboldgeni for at kunne aktivere kroppen gennem sportsgrenen. Det eneste du behøver er en fodbold! Du kan øve fodbold med dig selv, men du kan også gøre det sammen med andre. Du kan altså sagtens kombinere motion og samvær! Hvem ved? Måske er fodbold lige den motionsform, du går og mangler – læs mere her.

Sjipning

Den tredje aktivitet, der forbrænder en masse kalorier, er sjipning. Ja, du læste rigtigt! Undersøgelser viser, at blot tredive minutters sjipning forbrænder cirka trehundrede kalorier. Det er måske en af grundende til, at vi som børn altid var udmattede efter de lange frikvarterer, hvor vi ikke havde lavet andet end at sjippe. Selvom det måske lyder let at sjippe i tredive minutter, så kan det være enormt hårdt! Kroppen er konstant i bevægelse, og både arme og ben bliver belastede. Er du nybegynder, kan det altså være en fordel at starte let ud.