Dette lyder måske helt hen i vejret, men forbindelsen poker og fitness er faktisk simpel. Når du starter i fitness, har du ikke så meget erfaring – men du bliver bedre og kan holde til mere vægt, jo mere du sætter dig ind i øvelserne og træner. Det er lidt det samme princip med poker; jo mere du spiller og sætter dig ind i spillet, jo bedre bliver du. Mange tror, at poker vindes pga. held, men dette er altså ikke altid tilfældet.

 

Hvordan bliver du bedre til poker?

Øvelse, øvelse øvelse – det gør mester! Jo mere poker du spiller, jo bedre kan du identificere mønstre i spillet og vide, hvad du skal gå efter. Det er præcist som at træne vægte i fitness; jo mere du træner, jo bedre kan du mærke, hvilke muskelgrupper du rammer, og jo bedre kan du optimere din træning. Det kan desuden sammenlignes med at træne på romaskinen; jo mere du træner, jo nemmere bliver det.

Det er derfor en god idé at sætte sig ind i spillet og dets regler, fordi du på den måde bliver bedre. Især fordi der er flere forskellige slags pokerspil: 5 card draw, Texas Hold’em, omaha high/low 8 or better og 7 card stud. Held er nemlig ikke den store faktor i spillet; kendskab og identificering af mønstre er. Desuden er det altid godt at vide, hvornår det kan betale sig at lukke spillet, da det, at lukke for sent i én hånd, kan ødelægge hele dit spil. Du skal gerne være klar til at tage chancer, men ikke hvis der eksempelvis ligger to essere på bordet, og du selv sidder med en treer og en syver; det gælder altså om at tænke rationelt. Hvis der ligger to essere ude på bordet, er det altid en god idé at gå ud fra, at andre har en højere hånd end dig – medmindre du selvfølgelig selv sidder med den højeste. Du kan læse mere om poker på spilbonus.dk.

 

Hvad skal du gøre fremover?

Du har nu fået et par tips til, hvordan du kan blive bedre til poker. Nu er der ikke andet for end at sætte dig ordentligt ind i de forskellige pokerspil, forsøge dig frem, og så kan du altid afprøve din erfaring i et eventuelt online casino, hvis det er. God fornøjelse!