Det er ingen hemmelighed, at fitnesscentrene hurtigt bliver fyldt i januar. Det er heller ingen hemmeligheds t der sjældent går mere end en måned til 14 dage før fitnesscentrene er tilbage til sin normale tilstand. Det skyldes ofte, at folk giver op og ikke kommer ned og træner, hvilket der kan være mange grunde til. Mange af dem er dog, at de har svært ved at komme ind i en rytme kender ikke et træningsprogram, så de på den måde føler, at de ikke ved hvad de laver når de sætter sig ved en maskine. Hvis du er en af de mange, som gerne vil starte med at træne, men ikke helt ved hvordan man skal starte og hvordan man træner forskellige muskelgrupper, så kan du i denne korte artikel læse lidt om hvordan kommer ind i en rutine, som er nem at følge og på sigt vil give gode resultater.

Følg en træningsplan

Som før nævnt, så er det typiske problem, at folk ikke ved hvad de skal gøre når de står i træningstøjet i fitnesscenteret. Den nemmeste måde at komme i gang med at træne på er ved at følge en træningsplan. Der findes mange forskellige træningsplaner, men man kan hurtigt og nemt google sig til træningsplaner, der stræber efter at opnå præcis det som du vil opnå. Det kan være det er vægttab, muskelforøgelse, bedre kondition eller noget helt fjerde, hvad end det er skal du bare google eksempelvis “vægttab træningsplan” og du vil få en masse gode forslag til hvordan du får en god træningsrutine op at køre.  Hvis du gerne vil tage den endnu længere, og gerne vil have et endnu bedre træningsprogram, så kan du også hyre en coach, som skræddersyger et træningsprogram specielt til dig, så du får det bedst mulige resultater.

Husk din træningsplan

Til at starte med at kan de være svært at huske hvad man skal træne på hvilke maskiner, derfor kan det være en fordel at printe sin træningsplan ud og tage med ned i centeret når man skal træne.  Det er vigtigt at man printer det i farver, da der ofte er forskellige farver af muskelgrupper man bruger i forskellige situationer. man kan med fordel benytte sig af HP 303XL multipack. når man printer for at få alle farver med. bruger du en anden HP-printer skal du selvfølgelig bruge andre patroner. Find alle HP printerpatroner her!