Skal du afholde firmaevent i København med fokus på sport og sundhed, så er der mange sjove aktiviteter man som firma kan tage til. Det er alt lige fra traditionelle sportsaktiviteter som fodbold og andet sport, til vandreture og andet aktivitet i naturen.

Her i artiklen går vi i dybden med nogle af de mange sjove fysiske aktiviteter, som kan være sjove at lave til et firmaevent i København. Leder du derfor efter inspiration til dit eget firmaevent i København, så kan du med fordel læse med videre her for ideer og inspiration til firmaevent i København.

Firmaevent i København med sport og fysisk aktivitet

Der er mange muligheder for at finde en firmaevent med sport og fysisk aktivitet i København. Når det kommer til valg af hvilken type i skal tage til på jeres firmaevent i København, så gælder det om at finde noget, som alle kan være med på.

Dertil gælder det om at gøre dagen sjov, og til en firmaevent er det oplagt at holde en eller anden form for konkurrence. Det kan gøres ved inddeling af hold, og hvor holdenene kæmper mod hinanden, eller ved individuelle dyster.

En romaskine er et godt eksempelvis på en fysisk aktivitet, som der kan skabes konkurrence om. Med en rosmakine, eller flere deltagere på én gang på hver deres romaskine, gør det muligt at dyste sammen som hold og mod hinanden individuelt.

Samtidig er en romaskine et fantastisk træningsudstyr som vil sikre, at målet om den fysiske aktivitet bliver opfyldt på jeres firmaevent i København. En rosmaskine er bare en af mange muligheder, og konkurrence med en rosmaskine kan med fordel kombineres med andre typer af fysisk aktivitet som en tre, fem eller tikamp eksempelvis.

Firmaevent i København i naturen

Der er også god mulighed for at tage på firmaevent i København ude i naturen. Der findes mange grønne områder hvor der kan laves forskellige aktiviteter, særligt ude omkring fælleden på Amager, eller nogle af de større skove i udkanten af København.

Her kan i tage på vandreture og opleve naturen, samtidig med at få opfyldt målet om den fysiske aktivitet. Holdtræning i grønne områder er også en super god aktivitet, man som firma kan lave sammen på sit firmaevent i København.

Det kan også være at i bare gerne vil arrangere en god gammeldags fodboldkamp, med efterfølgende grill arrangement og hygge i den frie natur. Det er der masser af muligheder for i København, med boldbaner og grønne områder overalt, såsom i fælledparken på Østerbro.

Generelt om firmaevent i København

Mulighederne for at planlægge en firmaevent i København er utroligt gode, og selv hvis i kommer langvejs fra, kan der være gode oplevelser i vente, hvis i vælger at planlægge jeres firmaevent i København.

Uanset hvor jeres firmaevent i København vil foregå eller være placeret, er der altid nem adgang med den offentlige transport, herunder bus, metro og tog, og mulighed for at leje busser med holdepladser overalt i København.