Hvis du er seriøs omkring din sport og din sundhed, så ved du, at en skade kan være ødelæggende for din overordnede progression. Af den grund forsøger de fleste at undgå skader, når de træner. Det gør du sikkert også – du husker at restituere, og du arbejder aktivt på at forbedre din teknik.

Det er dog ikke kun i træningscenteret, på løbebanen eller i roklubben, du bør passe på skader – det bør du også huske under flytninger.
Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du undgår skader ved at hyre et professionelt flyttefirma til at hjælpe med din næste flytning.

Flyttefirmaer har erfaring med tunge løft

Mange skader opstår på grund af tunge løft og forkert teknik. Professionelle flyttefirmaer har dog erfaring med netop dette. De ved præcist, hvordan de skal have fat i plankebordet, og hvordan de skal løfte for at undgå skader.

Herudover har de det rette udstyr, som hjælper dem med at belaste kroppen mindst muligt. Med den rette teknik, flere års erfaring og godt udstyr kan de beskytte både sig selv og dine tunge ting. Lyder det som noget for dig? Så se her, og book et flyttefirma til din næste flytning.

Derfor opstår der skader under flytning

Der er flere grunde til, hvorfor personer hyppigt bliver skadet i forbindelse med flytning, men den største faktor er uden tvivl de tunge løft.

Tunge løft kan forårsage akutte skader og smerter i skuldre og ryg. Herudover kan der påvises et sammenhæng mellem tunge løft og personer, der lider af slidgigt i knæ og hofte.

Hvis du gerne vil hjælpe med at flytte de tunge møbler selv, får du et par gode råd her. Du bør:

  • Løfte tæt ind på kroppen
  • Bruge det rette udstyr – sækkevogn, rullevogne, løftestropper mm.
  • Anvende den rette løfteteknik

Et flyttefirma kan gøre din flytning til en fornøjelse

Hvis du vil være 100% sikker på at undgå skader, kan du hyre et flyttefirma til at klare både tunge og lette løft i forbindelse med flytningen. Faktisk kan en flytning gå fra at være et sandt mareridt til at være en rigtig fornøjelse.

Når du ikke skal bruge tid og energi på at slide og slæbe, kan du i stedet holde det kølige overblik og være sikker på, at alt foregår, som det skal. Herudover kan du hygge dig med din familie og begynde at planlægge jeres tid i det nye hus.