En ægte vinder fortjener en medalje. Få lavet jeres helt egne deltagermedaljer til jeres event, årlige konkurrence i klubben, kåring af årets ildsjæl eller måske til vinterløbet. 

Der er intet som at modtage en medalje efter at have slidt sig igennem en konkurrence eller sportsbegivenhed, som man har trænet op til længe. Øjeblikket, hvor medaljen kommer om halsen er stort og kan give anledning til et par tårer i øjenkrogen. 

Medaljen kommer også tit op at hænge på børneværelset eller hjemmekontoret til minde om den store bedrift. 

Medaljer med eget motiv 

Hvis du er medlem af en klub eller forening kan I få lavet jeres egne medaljer til jeres event. En medalje i metal uden indlagte farver giver et flot og enkelt udtryk. I vælger selv, hvad der skal stå på båndet, der kommer om halsen. En anden og mere farverig mulighed er at få farver indlagt i jeres medaljer. Metalfarven bestemmer I helt selv. Det vil sige, at I kan lave guldmedaljer til hele feltet, vælge at lave dem med en mat overflade eller måske en antikbehandling på metallet, der giver et mere oxideret look. 

Haster det med medaljerne? 

Til de gyldne øjeblikke

Har I behov for hurtigt at få nogle medaljer lavet, så er det muligt at få jeres tekst og logo på et klistermærke, der klistres i midten af medaljen. Denne type medaljer har en hurtigere leveringstid, så hvis det haster med at få medaljerne hjem til weekendens deltagere, så kan det også ordnes. 

Der er her en flot mulighed i metal med overflade i mat guld-look med en diameter på 50mm og har et sort bånd lavet af et blødt bambusmateriale. 

Sølv for et elegant og stilrent look 

En anden mulighed er en sølvmedalje. Det er her muligt at lave klistermærker med tryk på begge sider af medaljen. En rigtig fin effekt fås her ved at lave klistermærkerne transparente, så sølvbaggrunden træder frem på medaljen. På den måde anvender man medaljens farve som en del af motivet, og det ser flot ud. Et godt eksempel er at bruge medaljens sølvfarve til jeres tekst og logo.  

Træmedaljer – en ny trend  

Måske har du set træmedaljer til events? De flotte træmedaljer giver jeres begivenhed et mere bæredygtigt udtryk. Båndet er lavet af et særligt holdbart papirmateriale, der kan trykkes i alle de farver, I ønsker.  

For inspiration til medaljer til alle jeres vindere se her