Romaskinen er en helt exceptionel måde at træne på. For det er ikke bare en enkelt muskelgruppe eller type af træning, som du kommer igennem med sådan en multifunktionel maskine.

En romaskine er nemlig et træningsudstyr, der kommer igennem hele kroppen på flere forskellige måder. Dette er også noget, som begynder at være mere og mere populært, fordi vi har en travl hverdag, men stadig er bevidste om sundhed.

Derfor er romaskinen den perfekte tilføjelse til hjemmet, fordi du altid vil kunne få en træning ind i ny og næ, så du er sikker på, du får gang i kroppen selv med en travl hverdag. Her er det, at romaskinen Viking Pro V især fremhæves på baggrund af:

  • Eksklusivt design og bæredygtige materialer
  • Pulsmåler i håndtagene
  • Vandmodstand, der giver den autentiske oplevelse
  • Meget høje modstandsniveauer
  • Forskellige træningsprogrammer – bl.a. interval
  • Meget let rengøring

Viking Pro V giver en stærk træning af hele kroppen

Det er nu etableret, at Viking Pro V er en romaskine med mange fordele til den travle hverdag eller som supplement til den almindelige træning. Dette er nemlig en romaskine i verdensklasse.

Maskinen sørger for, at du får en utrolig effektiv træning af hele kroppen, idet den har 15 % hårdere modstandsniveauer end dens forgængere. Det betyder netop, at denne model har en modstand mellem 9 og 17 liter vand.

Der er hermed gode muligheder for en utrolig hård træning, der ikke skuffer. Den hårde vandmodstand giver ultimative løsninger til dig, der føler, at du har brug for en konditionstræning, som også arbejder med styrken.

Det er nemlig god træning af hele kroppen, som du vil få med Viking Pro V, fordi dine muligheder for bevægelse ligger i en dynamisk bevægelse af ben, core og overkrop.

Autencitet og ægte omtanke af materialer

At produktionen og materialerne er produceret med omtanke i de produkter, som vi køber i dag, det begynder at blive en mere og mere væsentlig faktor i valget af produktmærke.

Og på baggrund af denne omtanke til verdenen og næstekærlighed til vores klode, så er dette amerikanske, mørklakerede asketræ produceret bæredygtigt.

Der er derfor tænkt over, at denne romaskines produktion skal have så lille et aftryk på kloden som overhovedet muligt.

Udover de bæredygtige materialer vil du også opleve en absolut autentisk roning med Viking Pro V, fordi dens modstandsniveau bliver opgjort i vand. Det giver en mere autentisk og virkelighedstro følelse af at ro i vand.

Når træningen går i gang, kan du roligt drømme dig ud på det blikstille vand og bare nyde bølgernes bevægelse, når du begynder at ro.

Motiverende træning med den nyeste teknologi

Vi har brug for at blive motiveret til træning nogle gange, og når man træner derhjemme, kan der være mange distraherende elementer, som vi ikke kan gøre noget ved.

Derfor er det også essentielt, at træningen er motiverende i sig selv, og producenterne bag Viking Pro V er bevidste om denne motivationsfaktor. Dette er grunden til, at de har gjort det muligt at skabe en afvekslende træning.

Det gør du ved at tilkoble din computer med et mini USB-stik, hvor du her kan træne i et helt speciallavet 3D træningsunivers. Derudover er der andre træningsmuligheder gennem programmet, som styrker motivationen.

Det er denne alsidighed og afveksling i træningen, som er med til at skabe motivationen for træningen, og derfor fungerer denne funktion også utrolig godt. Det er både innovativt og utrolig smart.

Komfortabel og ekstra behagelig roning

Når vi går i gang med træningen, er det vigtigt, at der ikke er nogle komplikationer i forhold til skader eller ubehagelige stillinger. Det er især vigtigt, når der tales om romaskiner, da der er mange elementer, der kan have en indvirkning på dette.

Det er noget, som Viking Pro V har sørget for at sikre, at det er i orden, da det er essentielt for brug og fremtidig sundhed. Denne model har derfor optimerede fodpedaler, fodstropper, sæde og håndtag.

Så er du sikret, at der er maksimal komfort og sikkerhed, når du træner, og du skal ikke være bekymret for skader, da den er designet til at være bedst mulig for kropsholdningen.