Roning er en vidunderlig sport, som giver dig en super effektiv træning samtidig med, at du får en masse frisk luft. Desværre er roning ikke muligt at dyrke hele året rundt, for det bliver simpelthen for koldt. Så findes der heldigvis et rigtigt godt træningsalternativ til det. Nemlig træning på en romaskine.

Sådan en træningsmaskine findes i rigtig mange varianter. Dem, der giver dig den bedste og den mest autentiske rotræning, er dem, der er med vand. Vælg gerne sådan en, hvis træningsoplevelsen skal være så tæt på den ægte vare som muligt.

Romaskinen, der har prisen som den bedste ro-oplevelse

Der findes flere indendørs romaskiner, der er med vand. En af de absolut bedste af dem er en Apollo Plus romaskine. Den er blevet vurderet til at være den, der giver dig den bedste oplevelse. Med den får du en rigtig god model med vand, som er et effektivt træningsredskab, og som har vandmodstand indbygget.

Der er tale om en romaskine, der er produceret af de allerbedste materialer, og som har stor styrke og integritet. Den er både en fryd at se på og et meget effektivt træningsredskab.

Det særlige ved denne romaskine er den ”Fluid Resistance”-teknologi, som er anvendt for at skabe den mere autentiske oplevelse af vandmodstand. Den kan indstilles, så belastningen er ret begrænset og til, at den kan være på linje med det tryk, der bruges ved for eksempel OL.

Der er derfor tale om en meget fleksibel træningsmaskine, som alle på alle niveauer kan have glæde af.

Træn på romaskinen med vand året rundt

Er du roer, så er det nærmest et must, at du er nødt til at træne hårdt, når din båd ligger på land. Den træning skal gerne være så effektiv som muligt, så du er på omgangshøjde, når sæsonen starter igen. Det kan du gøre på en romaskine med vandmodstand på åretagene.

Er du ikke roer, så gælder det naturligvis også, at du får en rigtig effektiv træning på denne maskine. Du kan træne lige på det niveau, du befinder dig på, og så kan du træne dig videre op derfra.

En romaskine træner både cardio og muskler. Den aktiverer de fleste muskler på kroppen samtidig med, at du får sved på panden. Skal din træningsform gerne være nem at udføre og meget effektiv, så kan en romaskine give dig det. Desuden behøver du ikke at træne ret længe om dagen, før end det giver resultater.