Hvis du ønsker at tabe dig, er det vigtigt, at du vælger et træningsredskab, der træner hele kroppen. Nogle mennesker har nemlig en tendens til at fokusere på de steder på kroppen, hvor de gerne vil tabe sig. Det kan for eksempel være maven, hvor fedtet har en tendens til at lagre sig ekstra meget. Det kan også være ballerne eller lårene, hvor der sidder noget ekstra kropsfedt, som du ønsker at komme til livs. Her går nogle mennesker til mave, baller og lår træning i det lokale fitnesscenter, hvilket absolut også er et glimrende supplement og skridt på vejen mod at tabe sig.

Vi anbefaler dog, at du (også) bruger en romaskine til at tabe dig, fordi den træner alle kroppens muskler, styrker kredsløbet og forbedrer konditionen. Hermed overtræner du ikke visse muskelgrupper men sikrer dig, at du træner hele kroppen og tillige taber dig via den øgede fedtforbrænding, der sættes i gang under roningen. Når vi skal anbefale en særlig god romaskine til at tage sig, er det Romaskine – HS-065AR – Hop-Sport, der netop giver en god allround træning.

Sikr den daglige træning ved at træne i hjemmet

En Hop-Sport romaskine kan sagtens installeres i hjemmet, så du kan være sikker på, at du får trænet på daglig basis. Det er nemlig vigtigt for vægttab, at du er konsistent i din træning, så kroppen løbende får styrket muskler, kredsløbet og udholdenheden. Romaskinen er især god til at træne brystmusklerne, dine arme og ben samt balder, og den har et modstandssystem på 9, 5 kilo, hvilket giver dig en god modstand undervejs i træningen.

Hold motivationen via LCD displayets målinger

Vi kender jo alle sammen det, at når vi kommer trætte hjem fra arbejdet, og hverdagens pligter står for døren, er det allermest sofaen og fjernsynet, der kalder efter endt arbejdsdag. Her kan det være svært at holde den daglige motivation oppe, men frygt ej: Du kan hjælpe dig selv fra start af ved at sætte dig et mål, som du løbende holder øje med via LCD displayets målinger på dine hastigheder, antal roede kilometer og antal kalorier forbrændt. På denne måde kan der gå lidt sport i at overgå dig selv, når du har disse målinger lige ved hånden. Du kan eventuelt også lave en aftale med en træningsven eller din partner om at dele dine resultater, så I kan heppe på hinanden. Dette udløser i sig selv energigivende og motiverende endorfiner og får kroppen til at ønske at fortsætte til den næste applauderende belønning.

Skån dine led med en romaskine

Er du overvægtig eller svært overvægtig kan det også være, at du døjer med dine led, som er overbelastede af vægten. Her kan det være endnu et godt argument at bruge en romaskine som træningsredskab til at tabe sig med. Den belaster nemlig i mindre grad dine led, fremfor ved løb eller anden løbe/hoppesport, der kan være hårdt for leddene. Du kan tilmed vælge lige netop den belastning, der passer til dig og tilbage er der bare at ønske god fornøjelse med samarbejdet mellem dig og romaskinen.